Home » Kapcsolat-Vintage Velem

Kapcsolat-Vintage Velem

DSC_7519

Kedves vásárló,olvasó, alkotni vágyó látogató!

Szeretettel köszöntelek, ezen az oldalon, ahol kicsit betekintést nyerhetsz a hobby-technikák, a bútorfestés, lakásdekoráció, kertészkedés világába-ahogy én csinálom.
Vásárolhatsz ezen téma köré csoportosuló termékeket, melyeket sok esetben magam készítek. Megismerkedhetsz a LIGNOCOLOR márkával , nagyszerű technikákkal-egy minőségi környezetbarát krétafesték termékcsaláddal-német minőségben.

Olvashatsz majd arról, egy-egy darab hogyan készlüt, milyen volt az induláskor, és milyenné lett végül.
Tervezem, hogy a leírasokban szerepel majd a felhasznált anyagok pontos leírása, hogy magad is elkészíthesd, ha elnyerte a tetszésedet.
Szeretettel látlak a közös festéseken, esetleg varrásokon, szívesen válaszolok a kérdéseidre, köszönöm a visszajelzéseidet,- nagyon fontos nekem.

Rólam pár szóban:
Egy 3 gyermekes videki anyuka vagyok, aki lehet, hogy pont olyan mint Te magad vagy.
Mindig szerettem a normál hetköznapi feladatok közé becsempészni némi kreativ alkotást, ezért nagyon sok mindent kipróbáltam már.Nincs semmilyen ezirányú végzettségem, de nagyon szívesen tanulok tapasztalás és gyakorlás útján.
Itt majd minden dolgot velem csinálhatsz,festünk bútort, és apró tárgyakat, antikolunk, varrunk, kertészkedünk, esetleg főzünk is.
Hiszek abban, hogy bármit meg tudunk csinálni, minden tanulható, és legfontosabb a tapasztalás.

anyabanyaPár évig nem Magyarországon éltünk, sok kreatív vágyam élhettem ki ez idő alatt, itt merültem bele jobban a bútorfestésbe is. Megismertem egy kiváló német krétafestéket, nálam ezzel alakulnak át a bútorok és apróbb tárgyak.
Találsz itt webshopot, melyben csupa Krisztis dolog lesz, -csak olyasmit szeretnék, amit szívesen látok magam is az otthonomban a környezetemben.

Nézelődj, olvass, esetleg alkoss velem.

Krisztina

Elérhetőségek:

Kmetyó Lászlóné

tel: 06-70 3873172

www.vintagevelem.hu

info@vintagevelem.hu

7251 Kapospula

Jókai Mór u. 17.