Lignocolor Luxury Metál 1881 Gold

Lignocolor Luxury Metál 1881 Gold

Availability:5.000000 in stock

Quick Overview

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION egy kiváló minőségű környezetbarát vízbázisú festék, a bútorok, fából és egyéb anyagból készült bútorok stb. festéséhez.

A festék alkalmazásával lehetősége nyílik bútorai küllemét Vintage hatásúvá varázsolni, továbbá a magas minőségű válogatott festékpigmenteknek köszönhetően, csillogó metálos hatást kölcsönöz bútorainak ezüst-,réz-, arany és egyéb színekben.

Az egyszerű és gyors alkalmazhatósága miatt ideális hobbyfestőknek otthoni környezetben való használatra, mindenféle felületre. Az OLD SHABBY CHIC egyébként is kiválóan tapadó felületét még ellenállóbbá teheti a termékeink között található LIGNOCOLOR vízbázisú környezetbarát védőlakkal.

Mondjon véleményt a termékröl

2,200 Ft7,100 Ft

Kiválasztás törlése

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION egy kiváló minőségű környezetbarát vízbázisú festék, a bútorok, fából és egyéb anyagból készüt tárgyak festéséhez.

A festék alkalmazásával lehetősége nyílik bútorai küllemét Vintage hatásúvá varázsolnia, továbbá a magas minőségű válogatott festékpigmenteknek köszönhetően, csillogó metálos hatást kölcsönöz bútorainak ezüst-, réz-, arany és egyéb színekben.

Az egyszerű és gyors alkalmazhatósága miatt ideális hobbyfestőknek otthoni környezetben való használatra, mindenféle felületre. Az OLD SHABBY CHIC egyébként is kiválóan tapadó felületét még ellenállóbbá teheti a termékeink között található LIGNOCOLOR vízbázisú környezetbarát védőlakkal. ——————————————————————————————————————————————-

Alkalmazási területek: Alkalmas mindenféle a korábban már festett vagy nyers fafelületek, fa- és egyéb anyagok fedésére. A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION festék ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal egyaránt felhordható. ——————————————————————————————————————————————-

További információk

Kiszerelés

375 ml, 100 ml

Vélemények

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.