A konyha festése krétafestékkel: lépésről lépésre a tökéletes eredményért

Kicsit öregszik a konyhája, de még mindig jó állapotban van? Ekkor egy új festékréteg friss levegőt biztosíthat anélkül, hogy sok pénzt és erőfeszítést kellene fektetni egy új konyhába.

Nálunk minden megtalálható, ami a konyhája kifestéséhez kell.

A krétafestékek nagyon alkalmasak a konyhába

Krétafestékeinkkel új külsőt adhat az egész konyhájának. Az előlapokat és a karosszériát is lefestheted vele. Mert az a jó: A színeink gyönyörűen átlátszatlanok és egyben rendkívül tartósak. Ez azt jelenti, hogy nem kell lezárni őket a kevésbé igénybevett területeken, és továbbra is biztos lehet benne, hogy nem hámozódnak le. Ezenkívül krétafestékeink abszolút nem mérgezőek, ezért habozás nélkül használhatók a konyhában.

Megjegyzés: A krétafestékeinken kívül a Lignocolor Buntlack termékünket is használhatja konyhája festésére.

Itt lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan lehet feldobni a konyháját krétafestékkel.

BARKÁCSOLÁS: Fesd le a konyhát krétafestékkel

1. lépés: A felületeknek tisztának és zsírmentesnek kell lenniük

Persze ez nem egyszerű egy olyan helyen, ahol mindenki zsörtölődik és főz. Éppen ezért nem kerülhető el a megfelelő tisztítás, mert a festék nem tapad a zsírhoz. A nehezen tisztítható területeket speciális zsírtalanítóval is kezelheti a vasboltból.

2. lépés: Készítsd elő tökéletesen az aljzatot

Valószínűleg most szeretnéd elkezdeni. Elvileg te is megtehetnéd. De: Az igazán tökéletes és mindenekelőtt tartós eredmény elérése érdekében a következőket ajánljuk:

  • A festés megkezdése előtt enyhén csiszolja meg a konyha homlokzatát és felületeit. Ez lehetővé teszi, hogy a festék sokkal jobban tapadjon, és a konyhája évekig újszerű megjelenést biztosítson.
  • A tényleges festés megkezdése előtt alapozza le a felületeket. Főleg a konyhában mindig fennáll a kifröccsenés veszélye főzés közben, ami csúnya elszíneződéshez vezethet. Ehhez használja záróalapozónkat. Sima filmréteget képez, ami még könnyebbé teszi a krétafesték felhordását

3. lépés: Most elkezdheti a festést

Használjon mikroszálas hengert a festék egyenletes eloszlatásához. A mikroszálas anyag előnye, hogy szöszmentes, és a festék nagyon jól és egyenletesen oszlik el. Ügyeljen arra, hogy ne vigye fel túl vastagon a festéket. Ez nagyon egyszerű krétafestékeink krémes állagának köszönhetően. Hagyja a festéket teljesen megszáradni, majd vigyen fel egy második réteget. Ez egyenletes és egyenletes eredményt ad.

4. lépés: Tegye tartóssá az eredményt

Alapvetően krétafestékeink rendkívül tartósak és kopásállóak. Mivel azonban a konyha olyan hely, ahol sok munka folyik, javasoljuk, hogy az erősen igénybe vett területeket tömítse le, hogy sokáig élvezhesse az eredményt. Mert milyen gyorsan borult fel a kávéscsésze vagy a vörösboros pohár!?

Ajánljuk a piacon frissen kapható 1 komponensű lakkunkat vagy átlátszó lakkunkat. Többek között a fényességükben különböznek egymástól, ami lehetővé teszi, hogy ismét befolyásolja a végeredmény megjelenését. Ugyanez vonatkozik erre is: minden festékünk környezetbarát és mérgező adalékanyagoktól mentes.

Ügyfeleink által festett konyhák

Íme néhány példa az ügyfelek által lenyűgözően lefestett konyhákra. Itt láthat példákat a krétafestékekre és a színes festékeinkre is:

Michelle R.-nek (Instagram: @pintar_mi) köszönhetjük ezt a csodálatos projektet. A konyháját a mi Lignocolor Taubenblau krétafestékünkkel festette ki.

Színes és a 70-es évek stílusában. Ez az egyedülálló konyha, amelyet Claudia D. festett sok krétafestékünkkel, mindkét tulajdonságot ötvözi. A színek a következők voltak: Old Green, English White, Ice Blue, Romantic Pink és Papaya.

A konyha festése krétafestékkel: Ossza meg tapasztalatait

Kifestetted már a konyhádat krétafestékünkkel? Meséld el, hogyan csináltad! Hagyj üzenetet az Instagramon, vagy írj nekünk e-mailt. Előtte/utána képekkel is szívesen fogadunk.

0
    0
    Kosár