Fiatal és dinamikus

A LIGNOCOLOR TÖRTÉNETE

Krétafestékek, falfestékek, mázak, lakkok, pácok: A Lignocolor a fenntartható termékeket jelenti, és a barkácsfestékek és kiegészítők egyik legjobb tippjeként tartják számon a barkácskörökben. A Lignocolor családi vállalkozás alapítója fáradhatatlan lelkesedésének és munkatársai elkötelezettségének köszönheti hírnevét.

Egy fiú, egy garázs és sok barkácsvegyszerekkel teli konzerv, tégely és edény: a Lignocolor festékgyár története a kerti szerszámok és virágcserepek mellett kezdődik a cégalapító Marcel Prieto szülői garázsában. Ott kísérletezett tinédzserként pácokkal, lakkkal, festékekkel, pigmentekkel, és itt találta meg a Lignocolor által a mai napig szinte változatlan formában kínált krétafestékek receptjét is.

🌱 Fenntartható krétafestékek, falfestékek, lakkok és mázak

Marcel Prieto ma nagy álmát éli. A Lignocolor-t akkor alapították, amikor még festékkémiát tanult a szülői ház garázsában. A Lignocolor a kezdetektől fogva a legmagasabb minőségű krétafestékek, mázak, olajok, pácok és falfestékek mellett állt. A nagy horderejű ellenállás, a magas fenntarthatóság és az ökológia mindig is minden egyes Lignocolor termékünket jellemezte.

💚 Lignocolor termékekhez tippek minden barkács-rajongónak

Míg a család kezdetben krétafesték-csomagokat csomagolt az egyéni vásárlóknak az otthoni pincében, a cég hamarosan bennfentes tipp lett a barkácsközösségben, amely lelkesedett a régi kopott elegáns trendért. Felvették az első alkalmazottakat, és elkerülhetetlenül következett a saját telephelyünkre való terjeszkedés. Időközben egy nagyobb cég központjába költöztek Münsterlandba.

🏆 A minőség mérce minden Lignocolor terméknél

Ám a gyors siker ellenére Marcel Prieto hű marad elvéhez: A Lignocolor számára minden termék középpontjában az alapanyagok minősége áll. A termékek gyártásához használt alapanyagok, kötőanyagok és pigmentek szinte kivétel nélkül Németországból, Franciaországból, Svájcból és más európai országokból származnak a fenntarthatóság érdekében.

🎨 Széles választék és új színtrendek

Míg a Lignocolor termékcsalád kezdetben mindössze tíz krétaszínből állt, ma már nemcsak számos új szín, hanem olyan új termékek is megjelentek, mint a faolajok, falfestékek és mázak, és ennek nincs vége. Mivel a Lignocolor csapata továbbra is új ötleteket vitat meg, olyan trendeket vesz fel, mint a csillogás és a metál színek, és megpróbál új hangsúlyokat kialakítani.

👍 Családi színmanufaktúra és hozzáértő ügyfélszolgálat

A Lignocolor nem csak a fenntarthatóságra helyezi a hangsúlyt a színek terén, hanem a munkahelyi légkör is megfelelő. A Lignocolort lapos hierarchiák, rugalmas munkaidő és családias légkör jellemzi. Ügyfélszolgálati munkatársaink hozzáértőek, könnyen elérhetőek és mindig barátságosak. Ha technikaira fordulnak a dolgok, Marcel Prieto személyesen is szívesen felveszi a telefont.

🏡 Barkácsprojektek egyenesen a garázsból

A cégalapító, Marcel Prieto most élettársával a szülői ház közelében él Münsterlandban, ahol minden kezdődött, és ahol a falak ma finom hangsúlyt adnak a Shell és a Manhattan falszínekkel. A garázst már nem színlaboratóriumként használják, de egyik-másik bútordarab még mindig Lignocolor krétafestékekkel kerül új festésre.

0
    0
    Kosár