A Lignocolor, egy német márka, melyet egy háromgenerációs családi vállalkozás fejlesztett ki. Mindent tudnak a fáról, annak festéséről ápolásáról.

Folyamatosan fejlődnek, és mindig folyik náluk új fejlesztés, kutatás. Számukra rendkívül fontos a környezetvédelem, ezért nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a termékeik az előállítás , és a felhasználás alatt  is környezetbarát minősítést kapjanak. Ezért ezeket a termékeket festéket , lakkot bátran kenheted gyermekbútorra is, környezetbarát, nehézfém mentes. A profi felhasználókon kívül gondolnak a DIY felhasználókra is,  otthoni felhasználás során is könnyen kezelhető termékeikkel.

 

 
3_1

 

 

A FESTÉK:

.

A Lignocolor Chalk Paint egy kiváló minőségű krétabázisú, vízbázisú festék bútorok, csempe, radiátorok, konyha, képkeretek és sok más festéséhez. A krétafesték a kívánt vintage megjelenést kölcsönzi a bútoroknak. Minden krétafestékünk vízbázisú, környezetbarát és nagyon jó fedőképességű. Színpalettánk 144 árnyalatban elérhető. Szükség esetén a színek egyszerűen keverhetők egymással. A krétafesték még ellenállóbbá tétele érdekében a különösen igénybevett területekre bútorviaszunkat és lakkjainkat ajánljuk.

Gyorsan szárad, szagtalan. Jelenleg 144 alapszín ( +10 metál szín)van a palettán, melyek egymással keverhetőek.

3 kiszerelésben vásárolható meg (1kg-os,  fél kg-os , 100 ml-es)

Sajátosságok:

 • kiváló fedés
 • ideális beltéri használatra
 • minden elterjedt fafajtához
 • könnyű feldolgozás és gyors száradás
 • környezetbarát és CO2-semleges módon állítják elő
 • szagtalan

Anyagszükséglet:
1 kg kb. 8 – 10 m²-re elegendő.

.

A festék alkalmazásával lehetősége nyílik bútorai küllemét Vintage hatásúvá varázsolnia, továbbá a SHABBY CHIC LUXURY magas minőségű válogatott festékpigmentjeinek köszönhetően, csillogó metálos hatást kölcsönöz bútorainak ezüst-, réz-, arany és egyéb színekben. A kívánt hatás elérése érdekében több réteg felvitele ajánlott, a metál pigmentek tapadása több rétegben a legkiválóbb. Az egyszerű és gyors alkalmazhatósága miatt ideális hobby festőknek otthoni környezetben való használatra, mindenféle fafelületre.

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC festék ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal egyaránt felhordható.
Untitled_1 Untitled1_1

 

 

 

 

0
  0
  Kosár
  Pályázatok