Miért van szükségem a 2K keményviasz olajra?

Számos módja van a fa vagy fafelületek védelmére és ápolására. Mi az a 2K Hard Wax Oil? Miért érdemes most a 2K keményviasz olajat használni? Mi a különbség ez és a “normál” keményviasz olaj között?

Ebben a cikkben megválaszolunk mindent, amit a 2K keményviasz olajról tudni kell.

Mi az a 2K keményviaszolaj?

Először is tisztáznunk kell, hogy valójában mit is jelent ez a 2K. A 2K egy rövidítés, és nem jelent mást, mint a „2-komponens”. Ez azt jelenti, hogy ez a termék 2 komponenssel működik, amelyeket használat előtt Önnek kell kombinálnia. Általában mindig ez a fő termék, azaz egy olaj, egy átlátszó bevonat vagy hasonló, valamint egy további keményítő, amelyet a fő termékhez adnak.

A 2K keményviasz olajunk egy olyan termék, amely 2 komponensből áll: a keményviasz olajból és a hozzá tartozó keményítőből, amit használat előtt egyszerűen össze kell keverni a keményviaszolajjal a megfelelő arányban. A 2K Hard Wax Oil használatáról szóló cikkünkben megmutatjuk, hogyan kell pontosan eljárni.

Mi a különbség a 2K keményviasz olaj és a keményviasz olaj között?

Természetesen a legnagyobb és egyben látható különbség, hogy a 2K keményviasz olaj 2 komponensből áll. A “normál” keményviasz olaj úgymond 1K termék, hiszen egy már kész komponensből áll. De természetesen ez nem minden, ami megkülönbözteti egymástól a 2K keményviaszolajat és a keményviaszolajat.

A keményítő megfelelő hozzáadásával a 2K Hardwax-Oil száradási ideje lerövidíthető. A 2K keményviasz olaj ideális az erősen igénybe vett felületek kezelésére. A keményítő biztosítja a fa rendkívül tartósságát. Ez azt jelenti, hogy még a jól használható fafelületek, mint a bútorok, lépcsők vagy beltéri padlók is hosszabb ideig és még jobb minőségben védhetők. Ezek sokkal tartósabbak lesznek.

A 2K keményviasz olaj egyedülálló hozama miatt nagyon nagy felületű felhordásra is alkalmas – többek között egész helyiségek padlója olajozható vele. Verhetetlen tartománya 35-55 m²/liter. Ez az információ minden rendelésre vonatkozik, de függ a fa fajtájától és a fa megfelelő abszorpciós tulajdonságaitól.

Mire használjam a 2K keményviasz olajat?

A kiváló minőségű 2K keményviasz olajat mindenekelőtt akkor használja, ha rendkívül tartós felületet és maximális favédelmet szeretne elérni. Ez mindenekelőtt az erősen igénybe vett és igénybevett felületekre vonatkozik, mint például bútorok, lépcsők, munkalapok vagy beltéri padlók.

A 2K keményviasz olajunk helyes használatáról, valamint a lépésről lépésre szóló utasításokat itt találhat a következő cikkünkben: A 2K keményviasz olaj helyes használata

Keményviaszolaj és 2K keményviaszolaj – a közvetlen összehasonlítás

Terméktípus

keményviasz olaj

Egykomponensű faolaj

2K kemény viasz olaj

Kétkomponensű faolaj

Hatály

keményviasz olaj

Erősen igénybe vett fafelületek alapkezelése és védelme beltérben

2K kemény viasz olaj

Erősen-nagyon igénybevett fafelületek védelme és kezelése beltérben

Hatótávolság

keményviasz olaj

7-10 m²/L (párna nélkül használva)

13-26 m²/L (párnákkal együtt használva)

2K kemény viasz olaj

35-55 m²/L

Ellenállás

keményviasz olaj

Nagyon magas tartósság

2K kemény viasz olaj

Legnagyobb tartósság

Védelem

keményviasz olaj

A kemény viaszolaj vízlepergető és nagy tartósságú.

2K kemény viasz olaj

A 2K keményviasz olaj vízlepergető és még tartósabb is.

0
    0
    Kosár
    Pályázatok