Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor luxus-fémhatásúfesték Golden Copper

 

A Golden Copper örök kapcsolatot tár fel a ragyogó arany és a mély réz között. A szín meleg, arany fényt ad, amely a mélyebb réz árnyalattal kombinálva időtlenül elegáns színbenyomást kelt. A Golden Copper élénk és arany hatásokkal átitatott, lenyűgöző mélységet adva az összképnek.

Elsőosztályú jellemzők:

  • elbűvölő fémes hatás
  • Kiadósság 8-10 m²/kg
  • CO2-semleges
  • DIN EN 71-3 szerint tesztelt - alkalmas gyermekjátékokhoz

3 200 Ft9 500 Ft

Bútorokhoz: Lignocolor metál bútorfestékünk kiváló minőségű, fényes vízbázisú festék. A legfinomabb hatású pigmenteinek köszönhetően bútorok, fa, csempe, fém és sok más felület finomításához használható. A fémes szín egyedi összetételének köszönhetően elegáns megjelenést és összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz a felületnek.

Falra: A Lignocolor metál falfesték sugárzó, fényes vízbázisú falfesték. A legfinomabb hatáspigmenteket tartalmazza, így ideális falak, tapéták és még sok más finomításához. A fémes festék egyedi összetételének köszönhetően elegáns és fényes megjelenést kölcsönöz a falaknak

Gyakran ismételt kérdések:

Le kell zárni a metál festéket?

Metál festékeinket nem kell lezárni. Ha itt tömítésként átlátszó lakkot viszünk fel, akkor a szín “fémes hatása” valamelyest elveszik.

Mit festhetek fémfestékkel?

Fémfestékeinket használhatja fára, vakolatra és betonra.

0
    0
    Kosár