Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor luxus-fémhatásúfesték Noble Rust

A modern metál szín Noble Rust ötvözi a királyi rozsdavöröset egy csipetnyi elegáns csillogással. Kortárs árnyalat, amely ötvözi a nyers szépséget a modern stílussal. Tapasztalja meg a Noble Rust eleganciáját, és merüljön el modern esztétikájában.

 

Elsőosztályú jellemzők:

  • elbűvölő fémes hatás
  • Kiadósság 8-10 m²/kg
  • CO2-semleges
  • DIN EN 71-3 szerint tesztelt - alkalmas gyermekjátékokhoz

3 200 Ft

Bútorokhoz: Lignocolor metál bútorfestékünk kiváló minőségű, fényes vízbázisú festék. A legfinomabb hatású pigmenteinek köszönhetően bútorok, fa, csempe, fém és sok más felület finomításához használható. A fémes szín egyedi összetételének köszönhetően elegáns megjelenést és összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz a felületnek. Falra: A Lignocolor metál falfesték sugárzó, fényes vízbázisú falfesték. A legfinomabb hatáspigmenteket tartalmazza, így ideális falak, tapéták és még sok más finomításához. A fémes festék egyedi összetételének köszönhetően elegáns és fényes megjelenést kölcsönöz a falaknak

Gyakran ismételt kérdések:

Le kell zárni a metál festéket?

Metál festékeinket nem kell lezárni. Ha itt tömítésként átlátszó lakkot viszünk fel, akkor a szín “fémes hatása” valamelyest elveszik.

Mit festhetek fémfestékkel?

Fémfestékeinket használhatja fára, vakolatra és betonra.

0
    0
    Kosár