Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor professzionális alapozó-tapadóhíd

Speciális alapozó a rákövetkező rétegek fokozott tapadásáért szinte minden felületen, mint például csempe, fém, műanyag vagy fa. Az alapozó többek között ideális nagyon sima felületekre.

Elsőosztályú jellemzők:

  • növeli a tapadást a következő rétegeknél
  • megakadályozza a fa összetevők által okozott elszíneződést
  • Kiadósság 9-11 m²/L
  • CO2-semleges

11 500 Ft

14 készleten

A Lignocolor Haftgrund tapadóhíd alapozó egy speciális, fehéren pigmentált, vizes bázisú alapozó, amely fokozott tapadást biztosít a későbbi rétegeknél nehéz vagy nagyon sima aljzatokon. Mindegy, hogy csempéről, fémről, műanyag felületről vagy sokféle fafelületről van szó: az alapozó szinte minden felületen megtapad.

Előkezelés

A felület legyen tiszta, zsír-, viasz- és szilikonmentes. Az ép régi bevonatokat jól le kell csiszolni. Az elhasználódott fafelületeket le kell csiszolni a teherbíró fáig. Alaposan leporolt ​​fafelületek.

Feldolgozás/Rendelési mennyiség

Keverje jól fel a Lignocolor Sperrgrund-ot, és gyorsan vigyen fel 1-2 réteget az enyhén csiszolt aljzatra ecsettel vagy hengerrel. Minél kevesebb csiszolás, annál kevesebb összetevő kerülhet ki. Az utolsó réteg kb. 2 órás száradás után, csiszolás nélkül hordható fel Lignocolor Old Shabby Chic krétafestékekkel. Alkalmas minden elterjedt fafajtához bel- és kültéren. Ügyeljen a szokásos védőintézkedésekre (pormaszk) a csiszolási folyamat során.

FIGYELEM: Ne csiszolja át a blokkoló talajt a shabby chic kezeléssel, különben elveszti hatását. Főleg a sarkokra és élekre érdemes nagyobb felhordást alkalmazni, mivel az élek igazítása miatt kevesebb anyag marad a széleken.

Fogyasztás

750 ml kb. 9-11 m²-hez nedves alkalmazásonként

Szárítás normál alkalmazással és klímával (23°C/50% relatív páratartalom)

A festékrétegek közötti száradási idő kb. 2-3 óra. Ezt követően kerülhet sor egy közbenső lakkcsiszolásra.

Gyakran ismételt kérdések:

Mire használják a blokkoló záróalapozót?

A gát célja, hogy megakadályozza a fa összetevőinek kijutását (átvérzését). Ezenkívül egy további tapadást elősegítő anyag is.

A blokkoló okot átlátszó vagy fehér színben használjam?

Elvileg minden árnyalathoz használhatja mindkét változatot. Ha egy sötét hátteret világos színnel (azaz különösen nagy kontraszttal) szeretne festeni, akkor itt a blokkoló alapfehér használatát javasoljuk. Így gyorsabban kapsz átlátszatlan eredményt.

0
    0
    Kosár
    Pályázatok