Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor FAVIASZ Natúr-átlátszó 375 ml- Lenolaj alapú

A LIGNOCOLOR faviasz kizárólag természetes, környezetbarát alapanyagokból készült.Természetes lenmagolajat tartalmaz.

A Lignocolor fa viasz már festett és kezeletlen felületekre egyaránt alkalmas.
A kiegyensúlyozott arányban hozzáadott kiváló minőségű méhviasz és karnaubaviasz, maximálisan ápolja és védi a fafelületeket.A karnaubaviasz egy természetes viasz, melyet a Brazilia északkeleti részén őshonos karnaubapálma (Copernicia prunifera) leveleiből nyernek. A viaszok királynőjének is nevezik,a legkeményebb viasz.  A méhviasz nagyon rugalmas és tökéletes vízlepergető hatással rendelkezik. Ennek köszönhetően jól alkalmazható természetes építő- és dekorációs anyagok (fa, parafa, máz nélküli kerámia stb.) nedvesség és szennyeződés elleni védelmére.

A Lignocolor faviaszok NEM tartalmaznak gyertyaviaszt-(ami gyengébb minőségű).ecsettel vagy puha pamutanyaggal egyaránt felhordható.

Felhasználás:
A LIGNOCOLOR fawax ugyanúgy alkalmas a kezeletlen, mint a már festett felületekre is. A waxot puha pamut anyaggal vagy waxecsettel vékonyan hordja fel a kezelendő felületre és dörzsölje be. Az esetleges felesleget egy durvább ronggyal távolítsa el. A wax teljes kikeményedéséig (1-2 hét) kímélje a felületet.
Környezetbarát termékek esetében is tartsa be a szokásos óvintézkedéseket.
Ez a termék a vegyianyagokról szóló törvény értelmében nem minősül veszélyes készítménynek, ezért jelölési kötelezettségmentes. A maradék viaszt ne juttassa nyílt vizekbe, talajvízbe, csatornába.
P102 Gyermekek kezébe nem kerülhet! Fagytól óvja!

5 500 Ft

53 készleten

 

A LIGNOCOLOR bútorwax kizárólag természetes, környezetbarát alapanyagokból készült.
A kiegyensúlyozott arányban hozzáadott kiváló minőségű méhviasz és karnaubaviasz, maximálisan ápolja és védi a fafelületeket. Természetes lenmagolajat tartalmaz. Waxecsettel vagy puha pamutanyaggal egyaránt felhordható.

A Lignocolor fa viasz már festett és kezeletlen felületekre egyaránt alkalmas.

Felhasználás:
A LIGNOCOLOR faviasz ugyanúgy alkalmas a kezeletlen, mint a már festett felületekre is. A waxot puha pamut anyaggal vagy waxecsettel vékonyan hordja fel a kezelendő felületre és dörzsölje be. Az esetleges felesleget egy durvább ronggyal távolítsa el. A wax teljes kikeményedéséig (néhány napig) kímélje a felületet.375ml Wax 30-35 négyzetméter egyszeri waxolására elegendő.
Ideális esetben már egy nap alatt kikeményedik, és használatba vehető.
Környezetbarát termékek esetében is tartsa be a szokásos óvintézkedéseket.
Ez a termék a vegyianyagokról szóló törvény értelmében nem minősül veszélyes készítménynek, ezért jelölési kötelezettségmentes. A maradék viaszt ne juttassa nyílt vizekbe, talajvízbe, csatornába.

Előkezelés

A felületnek tisztának, por- és zsírmentesnek és száraznak kell lennie. A kezeletlen felületek kezdeti kezeléséhez enyhe csiszolás javasolt. Ha a faviaszt (rendszeres) ápolásra használjuk, előzetes csiszolás nem szükséges.

Feldolgozás

A Lignocolor faviasz festett és kezeletlen felületekre egyaránt alkalmas. Javasoljuk, hogy a faviaszt meleg (legalább 15°C-os) helyiségben használja, mert puhább lesz és könnyebben kezelhető. A viasz felhordásakor puha, szöszmentes kendővel vagy viaszkefével egyenletes, körkörös mozdulatokkal vékonyan dörzsölje be. Attól függően, hogy a fa pórusai milyen szélesek, a termék gyorsabban vagy lassabban szívódik fel. Ezután távolítson el minden maradványt egy ronggyal vagy egy durvább ruhával. Szükség esetén további vékony rétegek felhordása lehetséges a jó hosszú távú eredmény elérése érdekében. Fontos azonban, hogy minden egyes réteg alaposan megszáradjon.

Szárítás

Az egyes alkalmazások közötti száradási idő kb. 30-60 perc. A teljes végső szilárdság csak néhány nap múlva érhető el. Ezalatt a felületet nem szabad nedves ruhával megtisztítani.

Tárolás

A faviaszt hűvös és száraz helyen kell tárolni. A 15 és 25°C közötti hőmérséklet az ideális. Simítsa el a viasz felületét a nyitott edényeken, és szorosan zárja le a tartályt.

Tippek

A Lignocolor faviasz természetes lenolajat tartalmaz. A szennyezett rongyok, ruhadarabok vagy egyéb tárgyak, amelyek a faviasszal érintkeztek, öngyulladhatnak. Használat után áztassa be a ruhát vízbe, vagy hagyja teljesen kibontva megszáradni a szabadban.

0
    0
    Kosár
    Pályázatok