Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Csillámló átlátszó lakkfesték- SMARAGD

Elsőosztályú jellemzők:

  • Csillámló hatás
  • áttetsző réteg csillogó pigmentekkel
  • Kiadósság 8-10 m²/L
  • CO2-semleges

2 300 Ft8 600 Ft

A Lignocolor csillámló festék egy környezetbarát, átlátszó festék csillámló hatással, amely minden Lignocolor kréta- és falfestrékre felvihető, mint kiegészítő, lezáró réteg.
A csillámló festék felvihető kerámia- és üvegfelületre, kartonra, műanyagra, fára, bútorfelületekre és beltéri falakra. A felületnek tisztának,
zsír-, gyanta- és szilikonmentesnek kell lennie. Beltéri fal esetén vidd fel hengerrel a kiválasztott Lignocolor Falfesték árnyalatot (pl.
struktúrált- ill. vlies tapéta, OSB-lapok). Bútorfelületekre használd krétafesték kollekciónk termékeit, mint színadó réteg. A csillámló réteg
csak teljes száradás után vihető fel. Felvitel előtt a csillámló festéket kérjük gondosan felkavarni! A nagy felületű felvitel egy struktúrkefével
ill. kisebb felületeken ecsettel történik. Oszlasd el a csillámló festéket kívánság szerint foltokban vagy egyenletesen. Felgyülemlett festéket
sarkokban, éleken illetve más strukturált felületeken minél hamarabb távolítsuk el az egyenletes felületi hatás érdekében. Intenzívebb
hatásért vidd fel a csillámló festéket - száradás után - többször egymás után. A csillámló effektus nagyban függ az alapszíntől ill. a felületi
struktúrától.

A csillámló festék száradási ideje 23 °C-os hőmérsékletnél és 50%-os
páratartalmú levegőn körülbelül 2-3 órát vesz igénybe.

Felhasználás 1 l kb. 8-10 m2

Előkezelés

A felület legyen tiszta, stabil, zsír-, viasz- és szilikonmentes. Az ép régi bevonatokat jól le kell csiszolni. Az elhasználódott fafelületeket le kell csiszolni a teherbíró fáig. Alaposan leporolt ​​fafelületek.

Feldolgozás / rendelési mennyiség

A csillogó festék felvihető kerámiára, üvegre, kartonra, műanyagra, fára, bútorfelületekre és belső falakra. Nyújtsa ki a kiválasztott Lignocolor falfesték árnyalatot nagy felületre egy rövid szálú hengerrel (pl. faforgács tapéta, vinil tapéta, OSB panelek). Bútorfelületekhez használja krétafesték kollekciónkat színező rétegként/föld alatt. A csillogó színt csak a teljes megszáradás után vigye fel. Felhordás vagy feldolgozás előtt a csillogó színt alaposan fel kell keverni. A felhordás nagy felületeken szerkezeti ecsettel, kis felületeknél/díszítéseknél ecsettel (felületi ecsettel) történik. Ossza el a csillogó színt zavarosabb vagy egyenletesebben kívánsága szerint. A szélek, sarkok vagy földalatti szerkezetek területén felhalmozódott anyagokat a legjobb azonnal eloszlatni az egyenletes felületi megjelenés érdekében.

Az intenzívebb csillámhatás érdekében köztes száradással többször is felviheti csillámfestékünket. A csillogó hatás erősen függ a háttér színétől és a felület szerkezetétől.

A szerszámok használat után azonnal vízzel tisztíthatók, a megszáradt festékmaradványokat csak acetonnal távolíthatjuk el.

Fogyasztás

1 liter kb. 8-10 m²-hez nedves alkalmazásonként

Szárítás normál alkalmazással és klímával (23°C/50% relatív páratartalom)

A festékrétegek közötti száradási idő kb. 1-2 óra 23°C-on és 50% rel. Páratartalom. Ezt követően kerülhet sor egy közbenső lakkcsiszolásra.

Gyakran ismételt kérdések:

A csillogó szín átlátszatlan színű?

Nem, a csillogó színünk egy áttetsző színű. A lehető legátlátszatlanabb eredmény eléréséhez több réteg festékre van szükség. A csillogó festék árnyalatához illő opálos színnel is alapozhatod az alapot.

Hogyan vigyem fel a csillogó festéket?

A csillogó színt legjobban ecsettel lehet felvinni, mert így egyenletesen oszlanak el a csillámos pigmentek.

0
    0
    Kosár
    Pályázatok