Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Kültéri festék- Antracit szürke

A Lignocolor Kültéri festék egy rendkívül átlátszatlan és környezetbarát fafesték beltéri és kültéri használatra.

Klasszikus a szürke árnyalatai közül: antracitszürke. Sötét, klasszikus szürke, sallang nélkül, amely a RAL 7016 színen alapul.

Elsőosztályú jellemzők:

 • nagy ellenállás és hosszan tartó védelem
 • magas UV és időjárás elleni védelem
 • minden fához bel- és kültéren
 • Kiadósság 10-16 m²/L
 • CO2-semleges

11 900 Ft21 990 Ft

A Lignocolor Kültéri festék, egy rendkívül átlátszatlan és környezetbarát fafesték beltéri és kültéri használatra. Mélyen behatol a fába, és védőréteget képez, amely megvédi a fát az időjárástól. A speciális pigmentek magas szintű UV-védelmet biztosítanak í, és így biztosítják a hosszan tartó szín ragyogását.

Használat előtt alaposan keverje fel a tájházfestéket! Előzetesen egy kis tesztréteget ajánlunk! Az aljzatnak száraznak, tisztának és fagymentesnek kell lennie. A nyers fát vagy az ép, régi bevonatot (repedések, hámlás nélkül) a fa erezet irányában egyenletesen le kell csiszolni 180-240-es szemcsemérettel és jól leporolni. A sérült felületeket és a meglazult régi bevonatokat először teljesen le kell csiszolni. Optimális feldolgozási feltételek: Az anyag, az aljzat és a környezeti hőmérséklet 18 és 20 °C között legyen. Festéshez használjon fémmentes, puha lapos ecsetet, és egyenletesen vigye fel a Lignocolor Country Color-t a nyers fára a fa erezetének irányában, és egyenletesen oszlassa el a felesleget. Kb. 3-5 órás száradási idő után egy második réteg felhordható (enyhe közbenső csiszolás javasolt 240-320 szemcsemérettel). A harmadik réteg extrém időjárási viszonyok esetén javasolt. Favédőszertől mentes. A kék folt/gomba elleni ideális védelem érdekében a fát előzetesen kezelje favédő impregnálással. Használat előtt olvassa el a mellékelt műszaki adatlapon található részletes információkat.

Kiadósság:
1 L kb.10-16 m²-hez rendelésenként és fa felületre

0
  0
  Kosár
  Pályázatok