Akció!

Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor Luxury Metál Silver

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION egy kiváló minőségű környezetbarát vízbázisú festék, a bútorok, fából és egyéb anyagból készült bútorok stb. festéséhez.

A festék alkalmazásával lehetősége nyílik bútorai küllemét Vintage hatásúvá varázsolni, továbbá a magas minőségű válogatott festékpigmenteknek köszönhetően, csillogó metálos hatást kölcsönöz bútorainak ezüst-,réz-, arany és egyéb színekben.

Az egyszerű és gyors alkalmazhatósága miatt ideális hobbyfestőknek otthoni környezetben való használatra, mindenféle felületre. Az OLD SHABBY CHIC egyébként is kiválóan tapadó felületét még ellenállóbbá teheti a termékeink között található LIGNOCOLOR vízbázisú környezetbarát védőlakkal.

Elsőosztályú jellemzők:

  • elbűvölő matt hatás
  • Kiadósság 8-10 m²/kg
  • CO2-semleges
  • DIN EN 71-3 szerint tesztelt - alkalmas gyermekjátékokhoz

2 050 Ft6 500 Ft

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION egy kiváló minőségű környezetbarát vízbázisú festék, a bútorok, fából és egyéb anyagból készüt tárgyak festéséhez.

A festék alkalmazásával lehetősége nyílik bútorai küllemét Vintage hatásúvá varázsolnia, továbbá a magas minőségű válogatott festékpigmenteknek köszönhetően, csillogó metálos hatást kölcsönöz bútorainak ezüst-, réz-, arany és egyéb színekben.

Az egyszerű és gyors alkalmazhatósága miatt ideális hobbyfestőknek otthoni környezetben való használatra, mindenféle felületre. Az OLD SHABBY CHIC egyébként is kiválóan tapadó felületét még ellenállóbbá teheti a termékeink között található LIGNOCOLOR vízbázisú környezetbarát védőlakkal. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkalmazási területek: Alkalmas mindenféle a korábban már festett vagy nyers fafelületek, fa- és egyéb anyagok fedésére. A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION festék ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal egyaránt felhordható. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Előkezelés

A felület legyen tiszta, zsír-, viasz- és szilikonmentes. Az ép régi bevonatokat jól le kell csiszolni. Az elhasználódott fafelületeket le kell csiszolni a teherbíró fáig. Alaposan leporolt ​​fafelületek. A csersav okozta vérzés/elszíneződés elkerülése érdekében javasoljuk a Lignocolor Sperrgrund előzetes felhordását.

Feldolgozás / rendelési mennyiség

Használat előtt alaposan keverjük fel vagy rázzuk fel! Az anyag eltávolítása után a tartályt mindig jól zárja le. Javasoljuk, hogy csiszoláshoz használjon pormaszkot, és hagyja a festéket jól szellőző helyiségben megkötni. A kívánt lakkhatástól függően vigye fel a Lignocolor Old Shabby Chic vízbázisú lakkot egy-két alkalommal kerek vagy lapos ecsettel. A bevonathoz pl. Jól porold le a felületet! Lapos ecsettel kb. 80 g/m², a kívánt hatástól függően. Szobahőmérsékleten történő száradás (kb. 2-3 óra) után végezzen közbenső csiszolást 320-as szemcseméretű csiszolópapírral, és alaposan porolja le. Kb. 2-3 óra száradás után vigye fel ismét a Lignocolor Old Shabby Chic vízbázisú festéket kb.80-100 g/m²-rel és hagyja szobahőmérsékleten kb.2 órán át száradni. A kívánt hatástól függően a vízbázisú festék 1-3%-os csapvízzel hígítható. Ezután újra elkezdheti a festék lecsiszolását a bevont felület kiválasztott pontjain. Javaslatként 180/240-es csiszolópapír használható.

Fogyasztás

1 kg kb. 8 – 10 m²-re nedves alkalmazásonként

Szárítás normál alkalmazással és klímával (23°C/50% relatív páratartalom)

A festékrétegek közötti száradási idő kb. 2-3 óra 23°C-on és 50% rel. Páratartalom. Ezt követően kerülhet sor egy közbenső lakkcsiszolásra.

Gyakran ismételt kérdések:

Le kell zárni a metál festéket?

Metál festékeinket nem kell lezárni. Ha itt tömítésként átlátszó lakkot viszünk fel, akkor a szín “fémes hatása” valamelyest elveszik.

Mit festhetek fémfestékkel?

Fémfestékeinket használhatja fára, vakolatra és betonra.

0
    0
    Kosár
    Pályázatok