Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor Nubilli Edition krétafesték- Dark Ivy

A Dark Ivy a zöld sötét és egyértelműen sárgás árnyalata, amely nagyon emlékeztet névadó borostyánjára.

Elsőosztályú jellemzők:

  • egyedülálló matt hatás
  • DIN EN 71-3 szerint tesztelt - alkalmas gyermekjátékokhoz
  • Kiadósság 8-10 m²/kg
  • CO2-semleges

9 600 Ft

4 készleten

A Lignocolor Nubilli Edition krétafesték egy kiváló minőségű kréta alapú vízbázisú festék bútorok, csempék, radiátorok, konyhák, ajtók és sok más finomítására. A krétafestékkel a teljes terület lefedése mellett a jól ismert kopottas megjelenésben is lehet festeni. Minden krétafestékünk vízbázisú, környezetbarát és nagyon jó fedőképességű.

A tíz egyedi árnyalatot Anne-nel szorosan együttműködve választották ki és fejlesztették ki – a hangsúly mindig a pasztell természetes árnyalatokon volt.

Használat előtt alaposan keverjük össze! Javasoljuk, hogy először készítsen próbabevonatot. Az anyag eltávolítása után mindig szorosan zárja le a tartályt, hogy megvédje a tartalmát a kiszáradástól/bőrképződéstől. A felület legyen tiszta, zsír-, viasz- és szilikonmentes. Először jól csiszolja le a felületet, majd törölje le egy ronggyal. Ezután kör- vagy lapos ecsettel vigye fel vékonyan a Lignocolor krétafestéket, és hagyja szobahőmérsékleten kb.2 órán át száradni. A kívánt festési hatástól függően ezután egy második réteg krétafestéket lehet felvinni. A kopott sikkes hatás elérése érdekében a festék száradás után a bevont felület kiválasztott területein újra lecsiszolható (pormaszk viselése javasolt).

0
    0
    Kosár
    Pályázatok