Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Táblafesték

A Lignocolor táblafesték egy matt, nagyon jól fedő, vízbázisú festék. Különleges formulája miatt ideális a valódi tábla megjelenésének megteremtéséhez. Ez azt jelenti, hogy a táblafestékre krétával is lehet írni, majd nedves ruhával újra letörölni

Elsőosztályú jellemzők:

  • könnyű feldolgozás
  • csak írd rá és töröld le
  • Kiadósság 6-8 m²/L
  • CO2-semleges

2 200 Ft8 900 Ft

Legyen az egy krétatábla, fal a konyhában, egy írótábla a gyereksarokban vagy egy tábla a nappali nyugodalmas sarkában - a falon lévő tábla optimális kiegészítője a konyhai területnek és tökéletes helye a családi firkálásoknak. A Lignocolor környezetbarát krétatáblafestékével friss, dekoratív festékkel ruházhatja fel fürdőszobája, konyhája, előszobája és hálószobája falait. Teremtsen inspiráló krétaidőket otthonában!

 

A Lignocolor krétatáblafesték matt, nagyon jól fedő, vízbázisú festék. Különleges formulájának köszönhetően ideális az igazi krétatábla megjelenéshez. Ez azt jelenti, hogy a táblafestékre krétával is lehet írni, majd nedves ruhával újra letörölni. A táblafesték egyenletes, matt felülete száradás után is ideális kiegészítője a Lignocolor Old Shabby Chic krétafestékeknek.

 

Kérjük, vegye figyelembe! A színlenyomat a képernyő beállításától, valamint a fényerőtől, a fénybeeséstől és az egyéni érzékeléstől függően kissé eltér.

Fogyasztás:
6 - 8 m²/L per alkalmazás (a faanyagtól és a kívánt fedőképességtől függően).

 

Előkezelés

A felület legyen tiszta, zsír-, viasz- és szilikonmentes. Az ép régi bevonatokat jól le kell csiszolni. Az elhasználódott fafelületeket le kell csiszolni a teherbíró fáig. Alaposan leporolt ​​fafelületek.

Feldolgozás / rendelési mennyiség

A kívánt festési hatástól függően vigye fel a Lignocolor táblafestéket egyszer vagy kétszer ecsettel vagy festőhengerrel. Pl. már lakkozott fa bevonatánál a lakkot 180/240 szemcsefinomsággal kell csiszolni. Jól porold le a felületet! Lapos ecsettel kb. 80 g/m², a kívánt hatástól függően. Kb. 3-4 óra száradás után vigye fel ismét a Lignocolor táblafestéket kb.80-100 g/m²-rel, és hagyja szobahőmérsékleten kb.2 órán át száradni. A kívánt hatástól függően a vízbázisú festék 1-3%-os csapvízzel hígítható.

Fogyasztás

6-8 m²/L alkalmazásonként (fától és a kívánt átlátszatlanságtól függően)

Szárítás normál alkalmazással és klímával (23°C/50% relatív páratartalom)

A festékrétegek közötti száradási idő kb. 3-4 óra 23°C-on és 50% rel. Páratartalom.

Tippek

Használat előtt alaposan keverjük fel vagy rázzuk fel! Az anyag eltávolítása után a tartályt mindig jól zárja le. Javasoljuk, hogy csiszoláshoz használjon pormaszkot, és hagyja a festéket jól szellőző helyiségben megkötni.

Íráshoz csak táblára alkalmas krétát használjon. FIGYELEM: A kifejezetten táblára hirdetett tollak/jelölők gyakran nem alkalmasak a táblára való írásra, mivel olajokat és oldószereket tartalmaznak, és maradványokat hagyhatnak maguk után – még ha reklámozzák is velük.

Gyakran ismételt kérdések:

Le lehet zárni a táblafestéket?

Ezt nem tanácsoljuk, mivel a tábla színére ekkor már nem lehet írni.

Mivel lehet írni a táblafestékre?

A táblafestékre szabványos táblakrétával lehet írni. Fontos, hogy itt ne használjunk olajos tollat, mert ezeket már nem lehet letörölni.

Melyik felületre vihető fel a táblafesték?

Festhet táblafestéket fára vagy tapétára. Ha azonban faforgácsos tapéta van, a táblafestéket nem lehet olyan könnyen felírni és eltávolítani, mint egy sima felületről.

0
    0
    Kosár