Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor 1 komponensű Lakk – Faanyagok zárására

 

Az 1K lakk- fa és fa alapú anyagok professzionális zárására szolgál. 750 ml.

 

Elsőosztályú jellemzők:

  • magas védelem fafelületekhez
  • DIN EN 71-3 szerint tesztelt - alkalmas gyermekjátékokhoz
  • Kiadósság 9-11 m²/L
  • CO2-semleges

8 150 Ft

Elfogyott

 Lignocolor 1K-lakk egy 1 komponensű, vízbázisú fedőlakk fa és fa alapú anyagok professzionális zárására. Könnyű feldolgozhatóság, gyors száradás és kiváló minőség jellemzi. A megszáradt bevonat tiszta és átlátszó. A Lignocolor 1K lakk a kiváló minőségű alapanyagoknak és az önkeresztező hatásnak köszönhetően rendkívül ellenálló a mindennapi háztartási vegyszerekkel szemben és rendkívül karcálló is. Szagtalan, környezetbarát és mérgező adalékanyagoktól mentes. Alkalmas minden elterjedt fafajtához, mint például juhar, bükk, cseresznye vagy tölgy.

Az EN 71 szabvány 3. része szerint tesztelve. Gyermekjátékok biztonsága a bevonat megszáradása után.

Anyagszükséglet:
9-11 m²/L alkalmazásonként

Előkezelés

A fának vagy az aljzatnak tisztának és száraznak kell lennie. A nyers fát vagy az ép, régi bevonatot (repedések és hámlás nélkül) egyenletesen kell csiszolni 180-240 szemcsemérettel a fa erezete irányában és jól leporolni. A sérült felületeket és a meglazult régi bevonatokat először teljesen le kell csiszolni. A tiszta fa felületeket szakaszosan kell csiszolni (150-240 szemcsenagyság).

Feldolgozás / rendelési mennyiség

Felhasználás előtt feltétlenül keverje meg! Az anyag eltávolítása után mindig szorosan zárja le a tartályt, hogy megvédje a tartalmát a kiszáradástól/bőrképződéstől. Először vigyen fel egy réteget a csupasz fára ecsettel vagy hengerrel, és hagyja száradni 2-3 órán keresztül. Ezután vigyen fel egy újabb réteget csiszolás nélkül. Az optimális, hosszan tartó védelem érdekében hagyja megszáradni egy éjszakán át a Multisiegel-t, csiszolja le kb. 150-es csiszolópapírral, alaposan porolja le, majd vigyen fel egy újabb réteget.

Fogyasztás

9-11 m²/L (fától függően)

Szárítás normál alkalmazással és klímával (23°C/50% relatív páratartalom)

Egy óra elteltével porszárítsa meg, majd hagyja száradni kb. 10-16 órán keresztül az optimális használat érdekében. A végső keménységet vagy az optimális favédő hatást több hét után éri el.

Gyakran ismételt kérdések:

Mire használjam a többfunkciós tömítést?

A többrétegű tömítés átlátszó bevonatként használható fa bútorokhoz. A krétafesték tömítéseként is használható.

0
    0
    Kosár
    Pályázatok