Megjegyzés: A színek megjelenítése a képernyő beállításaitól függően változhat, ezért kissé eltérhet a valós színtónustól!

Lignocolor Védőlakk – SELYEM

A Lignocolor Shabby Sealing matt, kiváló minőségű, egykomponensű vízbázisú festék kopott elegáns felületek, valamint bútorok és lakáskiegészítők tömítésére. Megvédi a fát az olyan mindennapi igénybevételektől, mint a szennyeződés, és ellenállóbbá teszi.

Elsőosztályú jellemzők:

  • matt védőlakk
  • Védelem a mindennapi hatások ellen
  • Kiadósság 9-12 m²/L
  • CO2-semleges

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

A fafelületeknek tartósnak, tökéletesnek és erősnek kell lenniük. Ezenkívül a faalapú anyagoknak hozzá kell járulniuk és hozzá is járulhatnak a pozitív ökológiai egyensúlyhoz, ha a természetes fát fenntartható módon finomítják. Pontosan ezt teszi a Lignocolor lakk – a környezetbarát, egykomponensű, vízbázisú festék ellenálló, kopott elegáns felületek zárására. A münsterlandi festékgyárunk speciálisan gyártott lakkjával meghosszabbítja a természetes alapanyagú fa élettartamát. És ez az igazi fenntarthatóság – a környezet és a tiszta fafelület érdekében.
A Lignocolor Shabby Sealing egy kiváló minőségű, egykomponensű vízbázisú festék kopott elegáns felületek, valamint bútorok és lakáskiegészítők zárására. Megvédi a fát az olyan mindennapi igénybevételektől, mint a szennyeződés, és ellenállóbbá teszi.
0
    0
    Kosár
    Pályázatok