Home » Lignocolor

Lignocolor

 

DSC_0665

A Lignocolor egy fantasztikus alternatíva a krétafesték piacon. Rendkívül jól terül, szagtalan, és nagyon kiadós. Gyönyörű pasztell színei metál színekkel kombinálhatóak, az ellenálló felületet a vízbázisú fedőlakk biztosítja.A különböző színek egymással jól kombinálhatóak, keverhetőek.A festék textúrája selymesebb homogénebb az átlagosnál, ebből adódóan gyönyörűen foltmentesen terül, az ultramatt felület mellett igazán elegáns hatást lehet vele elérni. Antikolható, egymásra felkenve multicolor effektet érhetünk el.

Rólunk

Mi egy tradicionális, harmadik generációs családi vállalkozás vagyunk Németországban. Több mint 40 év tapasztalatával mindent tudunk a fafelületek kezeléséről. Ezt mutatja minden termékünk, hiszen a minőség nálunk az első helyen áll. Termékpalettánk a fapácoktól, a faolajokon és falakkokon át a kiegészítőkig terjed. Ezen kívül minden termékünk kimondottan felhasználó- és környezetbarát. Nálunk mindent megtalál, ami a fa festéséhez, kezeléséhez szükséges. Ügyfeleink között tudhatunk tapasztalt asztalosokat, bútorasztalosokat, csakúgy, mint Do-it-Yourself (DIY) felhasználókat is.

Mit is jelent a SHABBY CHIC?

A Shabby Chic egy lakberendezési stílus melynek szószerinti fordítása: „ ütött-kopott divat”.
Ez a stílus a régies, az új és a szokatlan lakberendezési tárgyak és bútorok kombinációja. A fafelületek e stílusra való elkészítéséhez főként természetes pasztell és világos tónusú, matt festékeket használnak. Ugyancsak a Shabby Chic stílushoz tartoznak a természetes és a mesterségesen létrehozott használati nyomok kopások, karcolások, lepattanások, mint a látszólag megmunkálatlan, durva fafelületek, melyek felidézik a régmúlt időket. A stílus az 1980-as években alakult ki Nagy-Britanniában a régi vidéki birtokok berendezéseit felidézve.

 

Miért
LIGNOCOLOR OLD
SHABBY CHIC FESTÉK?

Az Old Shabby Chic festék speciálisan a valódi matt Vintage felületek utánzására lett kifejlesztve. A termék tapadási képessége kiváló, a régi és a már festett felületeken egyaránt alkalmazható. Az e festékkel kezelt fafelületeken, úgymond egy „ old touch” felszín rajzolódik ki.

LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC egy kiváló minőségű vízbázisú matt festék, melynek fő összetevője a krétapor, a bútorok nemes és a már említett VINTAGE kinézetének elérése érdekében, mellyel az autentikus Shabby Chic stílus a cél. Alkalmas mindenféle fafelületre, bel- és kültéren egyaránt.

LIGNOCOLOR OLD
SHABBY CHIC
LUXURY EDITION

A LIGNOCOLOR OLD SHABBY CHIC LUXURY EDITION egy kiváló minőségű vízbázisú matt festék, melynek fő alkotóeleme a krétapor, csillogó, metálos hatású – ezüst-, réz,- arany- és egyéb – színekben. E mattos csillogó hatásért válogatott festék pigmentek és effektanyagok kerülnek felhasználásra. A Luxury Edition egymáshoz hangolt színtónusai kiválóan kombinálhatóak.
LIGNOCOLOR SHABBY
VÉDŐLAKK
A LIGNOCOLOR SHABBY védőlakk egy egykomponensű vízbázisú festék a termékeink által bevont felületek védelmére.

Termékajánló